Fide Üreticileri Alt Birliği 13. Olağan Genel Kurul Toplantısı Antalya’da Yapıldı

13. Genel Kurul Foto (7)

Fide Üreticileri Alt Birliği 13. Olağan Genel Kurul toplantısı, 31 Temmuz 2021 tarihinde, The Marmara Otel/Antalya adresinde, saat 09.00-17.00 arasında yapıldı.

Yapılan Saygı Duruşu ve okunan İstiklal Marşı’nın ardından, Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Kandemir’in yaptığı açılış konuşması ile başlayan toplantıya 28 FİDEBİRLİK üye temsilcisinin katılım sağladı.

Kandemir yaptığı konuşmada; FİDEBİRLİK Genel Kurulu’nun tüm tarım sektörüne ve Ülkemize hayırlı olmasını diledi.

13. Genel Kurul Foto (4)

Toplantıya katılan temsilcilere, 2019 ve 2020 yıllarına ait Faaliyet Raporları, Denetim Kurulu Raporları, Mali Raporlar ile 2021 yılı Çalışma Programı ve Tahmini Bütçesi hakkında bilgi verildi. 2019 ve 2020 yıllarına ait raporlar Genel Kurul’da yapılan oylamada oybirliği ile ibra edilirken, 2021 yılı Tahmini Bütçesi de yine Genel Kurul tarafından oybirliği ile onaylandı.

13. Genel Kurul Foto (5)

1 Ağustos 2021 Pazar günü yapılacak olan Yönetim Organları seçimi için Aday Oy Pusulası hazırlandı ve liste Divan Kurulu tarafından onaylanarak İlçe Seçim Kuruluna verilmek üzere muhafaza altına alındı.

13. Genel Kurul Foto (1)

Genel Kurul Toplantısı, Birliğimiz hakkında Üyelerimizin yaptığı dilek ve temenni konuşmalarının ardından, Başkan Rahmi Kandemir’in yaptığı teşekkür konuşması ile son buldu.

13. Genel Kurul Foto (27)

1 Ağustos 2021 Pazar günü yapılan Yönetim Organları seçimine 61 üye temsilcisi katılım sağlayarak oy kullandı.

13. Genel Kurul Foto (16)

Seçim sonucunda FİDEBİRLİK Yönetim Organları şu şekilde oluştu.

FİDEBİRLİK Yönetim Kurulu : Aydın Bars, Hüseyin Özen, Rasim Çavaş, M. Kayhan Yıldırım, Halil Bedir, Recep Şevki Özcan, Nihat Özkan

FİDEBİRLİK Denetim Kurulu : Ali Rıza Ünal, Rasim Köse, Hüseyin Pehlivan

FİDEBİRLİK Disiplin Kurulu : Özgür Akteke, Hayati Bat, Süleyman Ünlü

TÜRKTOB Genel Kurulu FİDEBİRLİK Temsilcileri :Aydın Bars, Halil Bedir, Rasim Çavaş, Bekir Özcan, Hüseyin Özen, M. Kayhan Yıldırım, Mutlu Kapar, Erdal Sarıtoprak, Ali İhsan Yetik, Nihat Özkan