Fide Üreticileri Alt Birliği 10. Olağan Genel Kurul Toplantısı Antalya’da Yapıldı

IMG_4218

Fide Üreticileri Alt Birliği 10. Olağan Genel Kurul toplantısı, 29 Nisan 2017 tarihinde, Akra Barut Hotel/Antalya adresinde, saat 09.00-13.00 arasında yapıldı.

Toplantıya, 27 FİDEBİRLİK üye temsilcisinin yanı sıra, TÜRKTOB Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Yılmaz, TÜRKTOB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yıldıray Gençer, TSÜAB Yönetim Kurulu Başkanı Burhanettin Topsakal, Antalya Tohum Sertifikasyon Test Müdürlüğü Müdürü Ahmet Karataş ve Bakanlıktan gelen temsilcilerin de aralarında bulunduğu 37 kişi katıldı.

Toplantıda, Divan Kurulu Başkanlığı’na Cahit Özer, katip üyeliklere de Celal Özlü ve Bülent Durukan oybirliği ile seçildiler.

Yapılan saygı duruşu ve okunan İstiklal Marşı’nın ardından, Mali Genel Kurulun açılışını FİDEBİRLİK Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Kandemir gerçekleştirdi. Kandemir konuşmasında son bir yılda Birlik olarak yaptıkları çalışmaları özetledi.

Ardından söz alan TÜRKTOB Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Yılmaz, dünyadaki gelişmeler dikkate alındığında tohumculuk sektörü olarak çok daha fazla çalışılmak zorunda olduklarını ifade etti ve FİDEBİRLİK Genel Kurulu’nun tüm tarım sektörüne hayırlı olmasını diledi.

Toplantıya katılan temsilcilere, 2016 yılı faaliyet raporu, denetim kurulu raporu ve mali raporlar hakkında bilgi verildi. 2016 yılına ait raporlar Genel Kurul’da yapılan oylamada oybirliği ile ibra edildi.

Yönetim Kurulu tarafından, 2017 yılı çalışma programı ve 2017 yılı tahmini bütçesi temsilcilerin onayına sunuldu. 2017 yılı tahmini bütçesi de yine Genel Kurul tarafından oybirliği ile onaylandı.

Genel Kurul toplantısı, Birliğimiz hakkında Üyelerimizin yaptığı düşünce ve temenni konuşmalarının ardından, Başkan Rahmi Kandemir’in yaptığı teşekkür konuşması ile son buldu.

IMG_4203     IMG_4208     IMG_4216